Vállalkozási szerződés

Hogy ne érje váratlan esemény!

   Vállalkozási szerződés
  (egyszerűbb építési/felújítási munkákra)
 
 
amely létrejött egyrészről
Név/Cégnév: ...............................................................................................
Lakcím/Székhely: ........................................................................................
Szig.szám/Cg.szám: .....................................................................................
(Képviseli ....................................ügyvezető igazgató) mint megrendelő (a továbbiakban: Megrendelő), másrészről a Dunakanyar Festő Kft. (Székhelye: 2000 Szentendre Széchényi István Tér 37. 2.lház I.em.4. Adószáma: 27030983-2-13, Képviseli: Vámos Csaba ügyvezető) mint vállalkozó (a továbbiakban: Vállalkozó) között az alulírott helyen és időben, az alábbi feltételek szerint:
 
1. Megrendelő megrendeli, Vállalkozó pedig elvállalja, a Vállalkozó csatolt árajánlatában részletezett munkát, ajánlatszám:………….. Vállalkozó a munkát az ajánlatban megadott határidőre, megfelelő minőségben, az érvényes és vonatkozó jogszabályok betartása mellett elvégzi.
 
2. A Megrendelő köteles a Vállalkozónak ………………… Ft + ÁFA, azaz …………………………………………............................... forint + ÁFA vállalkozói díjat fizetni, amely két részletben kerül megfizetésre. Kb. 40 %-a, azaz .............................................................................. forint + ÁFA, jelen szerződés aláírásakor előlegként, fennmaradó kb. 60 %-a pedig a munka befejezésekor esedékes, a Vállalkozó által kiállított számla ellenében.
 
3. Megrendelő biztosítja a munkaterületre a szabad, akadálymentes bejárást és a munkákhoz szükséges közüzemi (víz, villany, stb.) ellátást és hozzájárul ahhoz, hogy Vállalkozó a munkafolyamatról és az elkészült munkáról fényképfelvételeket készítsen és azokat név, és pontos cím megjelölés nélkül a honlapján szerepeltesse a referenciái között.
 
4. Felek megállapodnak, hogy késedelmes fizetés esetén, az 1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről rendelkezési szerinti késedelmi kamat jár a Vállalkozónak.
 
5. Szerződő felek a nem szabályozott kérdésekre a hatályos jogszabályok rendelkezéseit tekintik irányadónak. Az alkalmazandó jog a magyar jog.
 
A jelen szerződés két példányban készült, melyet a szerződő felek, mint akaratukkal mindenben megegyezőt, aláírásukkal megerősítenek.
 
Kelt: ………………………………….
 
 
 
    ..........................................                          ......................................................          
     Megrendelő                                           Vállalkozó – Dunakanyar Festő Kft.


 
- Vállalkozási szerződés (docx) letöltése
 

Főbb vonzáskörzetek
 
Szentendre, Dunakeszi, Békásmegyer, Üröm, Óbuda, Újpest, Csillaghegy, Angyalföld, Józsefváros, Rákospalota, Újpalota, Budapest I., II., III., IV., V., VI.,VII., XIII, Budakalász, Pomáz, Leányfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Visegrád, Pilisszentlászló, Fót, Szentendrei sziget

Szobafestés, Beltéri festés, Kültéri festés, Ajtó-Ablak Mázolás, Tisztasági festés, Homlokzatfestés, Lazúrozás, Tapétázás, Díszítőelemek, Dekoratív bevonatok, Speciális bevonatok, Antikolás, Díszítő munkák

e

Bemutatkozás

Célunk, hogy Budapesten, Pest megyében és a Dunakanyar vonzáskörzetében a legújabb és legmegbízhatóbb technológiával vállaljuk ingatlanjának külső és belső festését, mázolását, tapétázását

Bővebben

e

Tekintse át, hogyan dolgozunk

Ismerje meg cégünk munka menetét és a munkafolyamatok elengedhetetlen pillérjeit, a kezdeti kapcsolatfelvételtől a munka a befejezéséig az interaktív bemutatkozónk által.

Bővebben

cs

Referenciák

Tekintse meg egy kicsiny szeletet az általunk elkészített munkákból, amellyel megpróbáljuk bemutatni, hogy minden apró részletre a legnagyobb odafigyelést fordítjuk. Akár ötletet is meríthet referencia galériánkból.

Bővebben

z

Színválasztás alapszabályai

Hogyan válasszunk színeket otthonunkba! Nem egyszerű eligazodni, hogy merre induljunk, milyen szineket, stílusokat, formákat válasszunk. Mi segítünk a megfelelő szín és stílus választásában és eligazodni a legfrisebb trendekben!

Bővebben

Partnerek

milesi

Festék / lakk kiegészítő

hera

Festék / kiegészítő

baumit

Homlokzat / vakolat

farrow-ball

Festék / kiegészítő

dulux

Festék / díszítés

richardadams

Interior design

schuller

Festő eszköz kiegészítő

metylan

Ragasztó / segédanyag

tikkurila

Festék / lazúr

marburg

Tapéta / díszítőelem

alliadesign

Enteriör / látvány koncepció

trilak

Festék / lazúr

A teljesség igénye nélkül